Loading...

Cíle projektu

Cílem tohoto projektu by mělo být shromáždění podkladů k přírodním poměrům horního Poodří, populárně naučné zpracování a prezentace výsledků těmito výstupy, přímo využitelných pro oblast environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty:

Vydání celobarevných brožovaných publikací formátu A5, laděných podle tématických okruhů. Publikace bude obsahovat fotografie a stručné, pro laickou veřejnost srozumitelné popisky vybraných přírodních zajímavostí celé vymezené oblasti. Výběr bude konzultován s níže uvedenými subjekty, které se na tomto projektu budou podílet.

Vytvoření a zprovoznění nové internetové prezentace, která bude nabízet nezkrácený přehled přírodních zajímavostí celé vymezené oblasti. Budou prezentovány fotografie, stručné popisy s uvedením polohy (mapkou nebo souřadnicemi GPS). Tento nový informační portál bude podle zájmu propojen odkazy na portály spolupracujících subjektů (kraje, měst, městysů, obcí ad.).

Vytvoření tématicky zaměřených informačních CD, která budou nabízet ucelené okruhy témat, týkající se přírody a krajiny, ale i historie a osobností dané oblasti.

Zpět na seznam článků

Copyright © 2012  Oderské vrchy | Mapa webu
Created by Webové studio Xlibris.cz | Valid XHTML 1.0!   .